Fastighetsskötare med mekaniska kunskaper

Som fastighetsskötare i vårt team utför du självständigt mekaniska reparationsarbeten på våra fordon och maskiner och ansvarar för vår verkstad. I jobbet ingår även drift, skötsel och reparationer av tekniska installationer.

Krokomsbostäder AB är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun. Vi erbjuder ett schyst boende till alla oavsett fas i livet. Vi är Krokoms kommuns största hyresvärd där ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.
meter. Vi söker nu en fastighetsskötare med mekaniska kunskaper till Krokom.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare hos Krokomsbostäder, ingår du i ett team om fem personer där det dagliga arbetet leds av en husvärd. Din uppgift är att självständigt utföra mekaniska reparationsarbeten på våra fordon och maskiner samt ansvara för vår verkstad. I jobbet ingår även drift, skötsel och reparationer av tekniska installationer i de fastigheter som vi förvaltar samt till viss del även skötsel av grönytor. I nära samverkan med förvaltare och husvärd bidrar du till att skapa en bra boendemiljö för våra hyresgäster.

Vem är du?

Som person är du affärsmässig och har ett brinnande intresse för fastigheter. Ditt arbete är självständigt med stor frihet och vi förväntar oss att du har kapacitet att, på egen hand, lösa de flesta utmaningar som du ställs inför. Du har en utpräglad drivkraft att få saker att hända på ett effektivt sätt och med god kvalité. Viktigt för tjänsten är att du har en mycket god samarbetsförmåga och en schyst attityd till arbetet, är lojal samt har en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå bolagets mål. Stor vikt läggs på din flexibilitet, sociala förmåga och handlingskraft.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mekanisk eller teknisk utbildning eller likvärdiga kunskaper. Du har också minst ett par års erfarenhet som mekaniker av större maskiner eller som fordonsmekaniker. Du har erfarenhet av felsökning och reparationer av teknisk utrustning. God datorvana och körkort för personbil är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av automation, el eller VVS.

Upplysningar

Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid vardagar 7-16 samt beredskapstjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med, uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Kontakt

Gunnar Sundström, fastighetsförvaltare 0640 164 82

Nicklas Persson, husvärd ,0640 167 97.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0640 161 00.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019. Gör din ansökan här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inför rekryteringsarbetet har Krokomsbostäder AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.