Fastighetsskötare

Som fastighetsskötare i vårt team planerar du och utför drift, skötsel, felsökning, underhåll och reparationer av våra fastigheter och teknisk utrustning. I jobbet ingår även skötsel av grönytor.

Krokomsbostäder AB är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun. Vi erbjuder ett schyst boende till alla oavsett fas i livet. Vi är Krokoms kommuns största hyresvärd där ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.
Vi söker nu en fastighetsskötare till Krokom.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare hos Krokomsbostäder, ingår du i ett team om fem personer där det dagliga arbetet leds av en husvärd. Din uppgift är att planera och utföra drift, skötsel, felsökning, underhåll och reparationer av våra fastigheter och tekniska utrustning. Du kommer i huvudsak att arbeta i kommunala lokaler. I jobbet ingår även skötsel av grönytor. I nära samverkan med våra hyresgäster och kunder bidrar till att skapa attraktiva lokaler och boende med hög service och kvalitet.

Vem är du?

Som person är du affärsmässig och har ett brinnande intresse för fastigheter. Ditt arbete är självständigt med stor frihet och vi förväntar oss att du har kapacitet att, på egen hand, lösa de flesta utmaningar som du ställs inför. Du har en utpräglad drivkraft att få saker att hända på ett effektivt sätt och med god kvalité. Viktigt för tjänsten är att du har en mycket god samarbetsförmåga och en schyst attityd till arbetet, är lojal samt har en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå bolagets mål. Stor vikt läggs på din flexibilitet, sociala förmåga och handlingskraft.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning eller påbyggnad inom fastighet och teknik eller likvärdig teknisk utbildning. Du har också några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. God datorvana och körkort för personbil är ett krav.

Upplysningar

Tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort Krokom. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med, uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Kontakt

Gunnar Sundström, fastighetsförvaltare 0640 164 82

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 10 december 2019. Gör din ansökan här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inför rekryteringsarbetet har Krokomsbostäder AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.