Ljungarvägen, Nälden

Skissbild på lägenheter

Skissbild Ljungarvägen i Nälden

Krokomsbostäder har sedan tidigare lägenheter i det vackra området på Ljungarvägen i Nälden. Under 2024 utökar vi bostäderna i området och slutför nyproduktionen av tolv nya radhuslägenheter i två plan.

Ljungarvägen, Nälden

Skissbild Ljungarvägen Nälden

Skissbild Ljungarvägen Nälden

Vad: Tolv nya radhuslägenheter om 104 kvm med fem rum och kök i två plan samt uteplats med egen utgång. Här finns två badrum, varav ett med tvättstuga. I anslutning till lägenheterna finns parkeringsplatser och en egen lekplats.

Området: I Nälden finns ett aktivt föreningsliv goda möjligheter till fritidsaktiviteter genom byföreningar, idrottsföreningar och intresseorganisationer. Här finns affär, tandläkare, ishall och det byggs en helt ny skola. År 2022 invigdes det nya tågstoppen i Nälden vilket avsevärt förbättrat möjligheterna till resor, rekreation och arbetspendling såväl österut till Östersund som västerut till Årefjällen.

Hyra: 12 167 kr per månad. I hyran ingår parkering, kallvatten och sophämtning.

Inflyttning: 1 oktober 2024

Anmäl intresse: Intresseanmälan öppnar inom kort på Mina sidor. Logga in på Mina sidor. Registrera dig för Nyproduktion under "Mitt sökande" för att först få erbjudande om de nya lägenheterna. Är du inte redan kund kan du registrera dig i vår bostadskö på Mina Sidor.

Planlösning Nälden

Planlösning