Nytt fastighetssystem förenklar inloggning för hyresgäster

 

Krokomsbostäder byter fastighetsstem och portal för Mina Sidor för att förbättra och förenkla för hyresgäster. Den nya portalen möjliggör även inloggning med BankID, vilket många efterfrågat.

För att genomföra uppstarten av det nya systemet stänger vi nuvarande Mina sidor måndag den 16:e oktober kl 8:00. Det nya systemet planeras komma i drift under tisdag den 17:e oktober.

Innan driftsstoppet är det väldigt bra om du som kund går in och säkerställer att de uppgifter vi har till dig på Mina sidor är aktuella. Framförallt är e-postadress en viktig kontaktuppgift för att kommunikationen från oss ska fungera då många meddelanden endast skickas via e-post och/eller som Mina sidor notifiering.

Du som har en registrerad e-post kommer under tisdagen den 17:e oktober få en länk från info@krokomsbostader.se som uppmanar dig att logga in på nya Mina sidor.

Så här gör du för att komma in på nya Mina sidor första gången:

- Inloggning/registrering på Mina sidor gör du via länken med BankID om du har ett fullständigt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-NNNN).

- Saknar du BankID så hör av dig till oss genom att svara på det utskickade mailet så får du en aktiveringslänk via e-post istället.

- Om du saknar registrerad e-post eller om du administrerar någon annans sökande/hyresgästsida vill vi att du kontaktar oss på telefon 0640-16465 så hjälper vi till att aktivera en kundprofil i det nya systemet.

Vänligen notera att du inte kan återanvända samma inloggningsuppgifter som du haft på våra tidigare Mina sidor.

På Mina sidor finns relevant information för dig som hyresgäst och sökande gällande kötider, avtal, betalningar och ärenden. Som hyresgäst kan du även registrera felanmälningar och ta emot meddelanden från oss och mycket annat.

Som sökande kan du göra och följa dina intresseanmälningar, ta del av visningsinformation och signera avtal om du blir aktuell som hyresgäst. Du hanterar hela din sökandeprocess på ett enkelt och smidigt sätt digitalt.

Under menyn "Kontaktvägar" på Mina sidor kan du själv styra över hur du önskar att bli kontaktad av oss. Relevant information kommer alltid att skickas ut till dig som notifieringar till Mina sidor.

Välkommen in och bekanta dig med våra nya Mina sidor!